Η Ιστορία μας

Μια παλιά ιστορία γεύσης… με ποιότητα από το 1977!

Η Ιστορία μας

Το μακρινό 1977, άνοιξε το πρώτο εστιατόριο “ΑΓΡΑΦΑ” στα Κάτω Πατήσια και συγκεκριμένα στην οδό Σεράφη 34, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα με ανανεωμένο χώρο.

Με πολύ μεράκι και με εστίαση στην ποιότητα ο κόσμος αγάπησε την Οικογένεια Πολύζου αλλά και τα ποιοτικά εδέσματα που προσφέρανε σε όλους τους κατοίκους των γύρω περιοχών. Τα υπόλοιπα είναι Άγραφ-η Ιστορία!!

Οι άνθρωποι μεγάλωσαν, οι γενιές άλλαξαν, αλλά η οικογένεια, στηριζόμενη πάντα στα ποιοτικά κρέατα, και με βάση τις ανάγκες της αγοράς και της ζήτησης ώθησαν την οικογένεια να ανοίξει το επόμενο κατάστημα στον Άγιο Ελευθέριο, στην οδό Τσούντα 49 το 2000.

Το 2013 ανοίγει το επόμενο κατάστημα της Αλυσίδας Άγραφα 1977 στην Νέα Σμύρνη στα σύνορα με τον Άγιο Δημήτριο στην συμβολή των οδών Αιγαίου και Αίνου. Το 2015 άνοιξε τις πόρτες του το πιο σύγχρονο και μεγαλύτερο κατάστημά μας στο Γαλάτσι στη Λεωφόρο Βεϊκου 111.

Σε όλα τα καταστήματα ΑΓΡΑΦΑ 1977  θα ανακαλύψετε τις γεύσεις, την ποιότητα και τον επαγγελματισμό που μας έφερε εδώ μετά από τόσα χρόνια προσπάθειας!

Τα Άγραφα 1977, και όλες οι γενιές που το διοικούν προσπαθούν και διδάσκουν σε όλους την “τέχνην του ψήνειν”!  Το καλό και ποιοτικό κρέας χρειάζεται και την κατάλληλη φροντίδα και αγάπη ή διαφορετικά το σωστό ψήσιμο.

Σας περιμένουμε από κοντά να γνωριστούμε αλλά και να γνωρίσετε και εσείς εμάς! Γιατί ποτέ δεν φτάνει μόνο η ποιότητα. Η Εξυπηρέτηση και το χαμόγελο είναι οι αξίες που συνοδεύουν τα ποιοτικά προϊόντα!

Συνοπτικά αλλά γευστικά!

1977 | Ανοίγει το κατάστημα Κάτω Πατησίων (Σεράφη)
2000 | Ανοίγει το κατάστημα Πατησίων (Τσούντα)
2013 | Ανοίγει το κατάστημα Νέας Σμύρνης
2015 | Ανοίγει το κατάστημα Γαλατσίου
2021 | Συνεχίζουμε ακόμα με την ίδια ποιότητα...