Η Ιστορία μας

Μια παλιά ιστορία γεύσης… με ποιότητα από το 1977!

Άγραφα 1977 – Η Ιστορία μας

Τα Άγραφα άνοιξαν το πρώτο ψητοπωλείο, το μακρινό 1977. Η Περιοχή επιλογής ήταν τα Κάτω Πατήσια και συγκεκριμένα στην οδό Σεράφη 34. Όπου φυσικά βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Πλέον μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο και ανανεωμένο μας χώρο και να απολαύσετε τα γεύματά σας.

Με πολύ μεράκι και με εστίαση στην ποιότητα, ο κόσμος αγάπησε την Οικογένεια Πολύζου αλλά και τα ποιοτικά εδέσματα που προσφέρανε σε όλους τους κατοίκους των γύρω περιοχών. Τα υπόλοιπα είναι Άγραφη Ιστορία!!

Οι άνθρωποι μεγάλωσαν, οι γενιές άλλαξαν, αλλά η οικογένεια Πολύζου, στηριζόμενη πάντα στα ποιοτικά κρέατα και τις καλύτερες πρώτες ύλες αλλά  φυσικά και με βάση τις ανάγκες της αγοράς και της ζήτησης, ώθησαν την οικογένεια να ανοίξει το επόμενο κατάστημα στον Άγιο Ελευθέριο. Και συγκεκριμένα στην οδό Τσούντα 49 το έτος 2000.

Τα Άγραφα 1977, το 2013, προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν όλο και περισσότερους λάτρεις του κρέατος, ανοίγουν το επόμενο κατάστημα της Αλυσίδας Άγραφα 1977 στην Νέα Σμύρνη. Το Κατάστημα βρίσκεται στα σύνορα με τον Άγιο Δημήτριο στην συμβολή των οδών Αιγαίου και Αίνου. Τέλος, το 2015 άνοιξε τις πόρτες του το πιο σύγχρονο και μεγαλύτερο κατάστημά μας στο Γαλάτσι, στη Λεωφόρο Βεϊκου 111.

Σε όλα τα Ψητοπωλεία ΑΓΡΑΦΑ 1977  θα ανακαλύψετε τις γεύσεις, την ποιότητα και τον επαγγελματισμό που μας έφερε ψηλά στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού, μετά από τόσα χρόνια προσπάθειας!

Στα Άγραφα 1977, όλο το προσωπικό αλλά και όλες οι γενιές που το διοικούμε προσπαθούμε και διδάσκουμε σε όλους την “τέχνην του ψήνειν”!  Το καλό και ποιοτικό κρέας χρειάζεται και την κατάλληλη φροντίδα και αγάπη.

Άγραφα 1977 – Το σωστό ψήσιμο.

Σας περιμένουμε λοιπόν από κοντά να γνωριστούμε αλλά και να γνωρίσετε και εσείς εμάς! Διαλέξτε όποιο κατάστημα επιθυμείτε και επισκεφθείτε μας ή παραγγείλετε για να μας δοκιμάσετε στο χώρο που βρίσκεστε! Γιατί ποτέ δεν φτάνει μόνο η ποιότητα. Η Εξυπηρέτηση και το χαμόγελο είναι οι αξίες που συνοδεύουν τα ποιοτικά προϊόντα!

Συνοπτικά αλλά γευστικά!

1977 | Ανοίγει το κατάστημα Κάτω Πατησίων (Σεράφη)
2000 | Ανοίγει το κατάστημα Πατησίων (Τσούντα)
2013 | Ανοίγει το κατάστημα Νέας Σμύρνης
2015 | Ανοίγει το κατάστημα Γαλατσίου
2021 | Συνεχίζουμε ακόμα με την ίδια ποιότητα...